Vårstemning - konsert 5. mai

Vårstemning - konsert 5. mai

11.04.22 10:42 av Stig Dreierstad

Den største begivenheten for Nannestad kammerkor dette semesteret blir vårkonserten, Vårstemning, som arrangeres i Holter kirke 5. mai. Konserten gjennomføres i samarbeid med bygdas egen prest, Svein Skulstad, og hans mangeårige musikalske følgesvenn, Arild Stav. Svein og Arild er kjente artister i norsk musikkliv.

Les mer
God jul!

God jul!

12.12.21 15:13 av Stig Dreierstad

Vi ønsker sangere, dirigent, publikum og samarbeidspartnere er god jul og et riktig godt nyttår! La oss håpe at smittetrykket letter og at vi alle vil få en mer normal samfunnssituasjon i 2022! Hilsen fra Styret

Les mer
Julekonsertene avlyses!

Julekonsertene avlyses!

08.11.20 18:54 av Stig Dreierstad

5. november offentliggjorde Regjeringen strengere tiltak for å sikre kontroll på Korona-pandemien. Som følge av dette, og anbefaling fra Norsk musikkråd om å ta pause fra alle aktiviteter en periode framover, er det besluttet å innstille øvelsene resten av året og avlyse julekonsertene.

Les mer
Vellykket korcafè

Vellykket korcafè

05.04.19 18:57 av Stig Dreierstad

De som fant veien til Holter kirke og kjerkestua torsdag kveld fikk to hyggelig timer sammen med Nannestad kammerkor og deres gjester, Kor 21 fra Kjelsås. Først var det konsert i kirken. Så gikk både sangere og publikum over i Kjerkestua der bordene var dekket til kaffe og kaker.

Les mer

Kategorier