Begivenhetsrik vårsesong for kammerkoret

Begivenhetsrik vårsesong for kammerkoret

Publisert av Stig Dreierstad den 11.03.22. Oppdatert 24.02.23.

Koret deltar ved åtte gudstjenester i kommunens fire kirker gjennom året.

I vårsesongen gjenstår tre oppdrag i kirkene. Dette er i Holter 15. mai i forbindelse med Skaperverkets dag, samtalegudstjeneste i Nannestad kirke på kvelden 22. mai og gudstjeneste i samme kirke 6. juni.

Koret setter stor pris på disse oppdragene. Det er flott å være med på å skape stemning i kirkene!

Den største begivenheten dette semesteret blir imidlertid vårkonserten, som er 5. mai i Holter kirke.

I år vil koret samarbeide med vår egen prest, Svein Skulstad, og hans mangeårige musikalske følgesvenn, Arild Stav. Svein og Arild er kjente artister i norsk musikkliv. 

Slik beskrives Svein og Arild i Wikipedia:

Svein Skulstad er norsk musiker (gitarist), arrangør og komponist. Han er mest kjent i det frikirkelige landskapet, hvor han siden begynnelsen av 1990-tallet har bidratt på en mengde utgivelser med andre artister. Men han har også gitt ut tre egne album hvorav ett sammen med saksofonisten og klarinettisten Arild Stav.

Arild Stav er musiker (klarinettist og saksofonist) og orkesterleder. Siden slutten av 1970-tallet har han jobbet som studiomusiker. Han har vært bidragsyter på mer enn 300 plateinnspillinger innenfor de fleste musikalske sjangre, og har som orkestermusiker jobbet som klarinettist i symfoniorkestrene i Oslo, Stavanger og Trondheim i kortere og lengre perioder. Han har vært orkesterleder ved noen av landets største musikaloppsetninger og vært dirigent i Melodi Grand Prix.

Svein og Arild vil spille eget stoff i konserten. De vil også bidra på noen av korets sanger.

Vi gleder oss til veldig til vårkonserten!